It’s never too late to shoot for the stars

Standard

När en stor artist dör skriver många på facebooks och twitter att de sörjer över den som är död. Visst, man kan känna en chock över att t.ex. Michael Jackson dog, men innan han dog, hur var det då? Jo, då var det som gillade honom på grund av att han hade umgåtts på ett sätt med barn som inte var acceptabelt och för att han hade stora skandaler om missbildade operationer. Det fanns inga bra recensioner om honom – på något vis under 2000-talet.

När han väl dog så lärde sig folk hans danser, folk lyssnade på hans musik, folk grät och framförallt så hyllade folk honom. Innan dess lyssnade folk i smyg på hans musik, men de flesta brydde sig inte.

Samma sak är det med Whitney Huston. Folk såg bara det negativa med henne när hon levde, men glömde bort allt sådant när hon dog. Nu hyllas hon och folk visar gärna att de köpt hennes låtar på Itunes eller Spotify. Personligen blir jag irriterad! Varför? Jo, för att vi bryr oss så lite om varandra när vi lever. Jag tror vi alla har människor runtomkring oss som man inte behandlar på bästa sätt. Tänk om h*n skulle dö i morgon, skulle man inte ångra sig då? Över att man inte var en bättre vän? Jag tror  man verkligen skulle ångra sig. Jag skulle i alla fall göra det…

Annonser

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s